beats by dre cheap

Tuga ..

Image and video hosting by TinyPic

Svako ko je pratio blogger, vjerovatno se sjeća ovo dvoje ljudi sa slike. Sjeća se njihovog bloga.

Nisam ovdje mjesecima riječi nijednu ostavila, ali nažalost, sad vam se javljam s tužnom vijesti.
Na tom blogu, naša Mija više nikad neće ostaviti svoj trag, nikada više nećemo slušati o njihovoj ljubavi i o tome koliko su bili sretni. Da li znate, da sam im se divila? Za mene su bili primjer, ulijevali su mi nadu da one prave istinske i iskrene ljubavi još uvijek postoje.

Davne 2006 godine, dok još nije postojao ni facebook, sasvim slučajno sam upoznala nju, provodile smo noći na kameri, na MSNu, znala sam cijeli njen život.. ali eto prilikom okolnosti, izgubile smo kontakt. Da bih 2012 godine, preko prijateljice, saznala da ona ima blog tu, da je sada sretna, zaručena, da ju je Admir zaručio i da uskoro planiraju vjenčanje.

Ko god od vas je pratio njen blog, zna koliko su odisali ljubavlju.. Koliko su se voljeli i da nikad onakva ljubav na ovom dunjaluku nije postojala. Ko je pratio njene zadnje postove, zna koliko su se trudili da dobiju bebu, ali jednostavno viša sila nije dozvolila, iako su i on i ona potvrdom doktora bili bez ikakvih problema..

Nažalost, naša Mija je jučer, nakon 2 dana kome preselila na onaj svijet, uz istu onu želju da Admiru rodi jednog malog sina ili djevojčicu.

Izgubili smo divnu osobu, divnog prijatelja, savršenog tekstopisca. Izgubili smo djevojku koja je bila željna i puna života.

Danas, poslije svih suza i dalje mi prolazi samo jedno pitanje kroz glavu „Kako je Admir?“
I dalje ne mogu da shvatim, zašto je Bog od toliko ljubavi, morao da uzme onu najčišću, onu iskrenu i predivnu..

Stvarno mi je žao. Našoj Miji, neka dragi Allah podari lijep Džennet, a našem Admiru sabur, ipak je ona negdje na ljepšem mjestu, možda sa svojom najvećom željom u naručju.


Image and video hosting by TinyPic


http://.blogger.ba
12/05/2017 16:46