beats by dre cheap

Jedini!

Nisam imala prilike da pišem na ovom divnom mjestu. Nisam imala ni priliku ostavim ovdje hiljadu riječi, da kažem da sam stigla, da je put iz Klagenfurta za Bihać bio pomalo iritantan, ali se ništa nije moglo porediti s tim što sam znala kome putujem. Skoro mjesec dana bez njega je bilo skoro pa smrtno za mene. Smiješno je kad to poredim tako, ali jeste tako. I ovog puta sam rođendan dočekala daleko od njega, predaleko. Obradovao me  pozivom par minuta prije 12 na skajpu, te mi čestitao i vadio mi živce, pokazujući mi na ormar gdje je poklon koji mi je spremio, al' ga ne mogu vidjeti dok ne dođem.  Bilo je teško kad nisam u mogućnosti da ga zagrlim, da mu na uho šapnem da na svijetu većeg poklona meni od njega nema, bilo je teško kad ne mogu leći s njim u sobici i tako uživati u svakom trenutku te noći.

Image and video hosting by TinyPic

Nije znao da dolazim, prosula sam mu priču kako sa rođacima idem na vašar te da ću možda tek oko ponoći da se javim. Međutim kad sam izašla iz kuće 'i krenula na vašar ' zapravo sam sjedala  u auto i putovala njemu. Oko ponoći mu se javim da sam stigla sa vašara i nastavim da prosipam priču kako mu krećem tek sutra ili u nedjelju. Već sutradan, spremam se i  upadam mu na posao. Eeeeh, ljudi moji taj zagrljaj i te ruke koje me nisu puštale iz zagrljaja i tu sreću ne mogu da vam opišem. Njegov trzaj na stolici kad je podignuo glavu i otvorena usta, pa zatim osmijeh.. da sam ga makar mogla snimiti. Eeeeh :)

Poklon je divan, bilo je divno ući u sobu dok u mraku pali svijeće, bilo je divno isprobavati haljinu koju je on tako savršeno birao za mene, bilo je savršeno i danas je obući prvi put i shvatiti koliko me dobro poznaje i u tome. Tu noć je bilo divno i zaspati pored njega, u njegovoj sobici pokrivena našom dekicom, bilo je divno spavati pored njega,  čuti mu uzdahe dok spava, čuti mu disanje i znati da nisam u sobi u Klagenfurtu i da se nisam probudila u pola noći i shvatila da nije kraj mene već taj zvuk dopire sa mobitela, jer nam je viber ostao uključen  dok smo pričali i da smo samo tako smo zaspali. Bilo je divno nakon toliko vremena biti u mogućnosti poljubiti mu leđa dok spava na stomaku.


Image and video hosting by TinyPic

Znaš, hvala još jednom.. pokloni su divni!

Mogla bih se cijeli život buditi pored tog čovjeka, ljubiti ga dok spava, sklanjati mu ruku koju nesvjesno i iritantno na spavanju baca na moj vrat te me s tom težinom svoje ruke guši. Mogla bih tako dok ne umrem. 

A Harise, dok ne umrem.. tebe bih mogla i da volim.

Image and video hosting by TinyPic

Dakle, znaš šta? TO I ČINIM!


http://.blogger.ba
13/06/2015 00:59