beats by dre cheap

-

Vjerujte da se desilo toliko toga da ne znam otkud započeti cijelu priču. Ako me je išta spasilo iz dubljeg ponora, to je bio on .. U četvrtak mi je umrla jedina u čije sam se krilo mogla uvijek skupiti i  zaplakati, jedina čije su riječi bile vođene hadisima i ajetima, ona koja je Kur'an znala od prve do zadnje stranice, ona koja ga je proučila napamet tri puta.. Na ahiret je preselila moja majkica na najljepši način hvala Allahu, u snu, bez ikakvih bolova i prethodne bolest .. kažu staračka smrt. Zaslužila je, ipak ona to jeste najviše .. zaslužila je da bude u džennetskom pročelju.

Image and video hosting by TinyPic

Rekoh spasio me je on, moja ljubav spasio me je svojim prisustvom na dženazi jer žene nisu mogle prisustvovati, a pošto je tu bio on kojeg najviše volim, bilo je kao da sam bila i ja, zatim je bio na iftaru gdje je upoznao moju cijelu porodicu, od tetki, braće, sestara, daidži, ujni .. Hvala Allahu svi su imali samo riječi hvale. Umorila sam se od spremanja jela za 60 ljudi na iftaru, od čišćenja za ljudima, od čišćenja kuće .. i ipak na kraju, više nema moje majkice.. Spasio me je u onom trenutku kad sam na trenutak sjela da predahnem ne misleći šta sljedeće moram obaviti, pa su krenule misli .. mnoge misli, sjećanja i na kraju samo pomisao 'Moje majkice više nema..' pomogao mi je jer je ustao, odmaknuo se od stola prišao i rekao 'Idemo prošetati..'. Pomogao mi je u tom trenutku jer da nije to učinio vjerovatno bih se rasplakala, misli su me stigle, stiglo me je tek tad to da se ona više neće vratiti. Znate kad ste puni obaveza, skrećete misli, al' kad sve završi .. tad kreće bol. Hvala mu što je bio tu, hvala mu što me čuva, što me voli, da mi nije njega .. ne znam šta bih.

Prošla je ponoć, danas je još jedan naš 08. današnji dan mi ništa kvarit neće i danas ću opet biti u njegovom zagrljaju, baš ondje gdje pripadam.

 


http://.blogger.ba
08/07/2014 01:10