<body>
Okay? Okay. ♥


22.04.2015.

hvala živote!

 Neizmjerno sam zahvalna njemu što me učinio opet sretnom danas.

Jučer sam oplakala jer sam izgubila narukvicu koju mi je on kupio za godišnjicu veze, srebrnu s jedne strane '..ad astra.', a s druge naš '08.08.2013'.. Ugl. o tome sam pisala tu..


KLIKNI OVDJE

Zaista, ne znam da mi je odavno išta teže palo, kao gubitak nečeg što sam čuvala kao svoje oči u glavi. Svi trzaji u sred noći i provjeravanje da li je na ruci, stalno opipivanje i traženje u mraku, na kafi, na ulici.. i odjednom bacim pogled i vidim da je nema, a bila je tu prije 10 minuta.  

Sve suze.. i moja i njegova sjebanost.
Pa mi sinoć napiše poruku da ne brinem da ćemo riješiti, pa za tom porukom još jednu 'Obećavam'.

Danas idemo preko mosta s njim, a on mi priča o tome kako je pregledao sve i da je u kući nije našao.. a ja sva smušena se keljim i molim ga da smo 10 minuta ne mislim o tome, nailazimo tad na ženu od mog rođaka, pa nas pita gdje ćemo a on joj odgovara 'Ne zna ni ona..', sad tek shvatam šta je to ustvari značilo.

Idemo i on mi govori da sačekam tu da mora nešto obaviti, a ja mu kažem da ću ući u jedan butik tu da vidim neku haljinicu, pregledam i taman izlazim ide on.. I vadi crvenkastu kutijicu s mašnicom i  kaže 'Vidi ovo..', ja pritom sva izgubljena 'Šta je to?' .. on otvara i govori 'Ne mogu ja dopustiti da ti nijedan dan ne provedeš bez nje..' a ja već tad apsolutno drhtim i grlim ga, oči se pune suzama, a hiljadu emocija navire. Ljudi moji dragi koliko me iznenadio s novom, apsolutno ISTOM, ma identičnom narukvicom..

Tko bi nešto ovakvo učinio za mene?
Tko bi me ovako činio sretnom?

Volim ga neizmjerno. Voli ga djevojka koja je najsretnija jer ga ima da je čini sretnom.

Hvala ti ljubavi moja!